„Žvejo“ duona

ŽVEJO duona – užtarnauta protėvių!
Pusruginė, tamsi

Iš kartos į kartą, tradicijomis ir legendomis apipinta, protėvių įvertinta ir iki šių dienų mylima – Žvejo duona!

Nuo seno viena svarbiausių ir iki šių dienų labiausiai vertinamų amatų išliko žvejyba. Mylimosios laukiančios savo šeimos maitintojų grįžtančio iš jūros, jų sugrįžimui ruošdavosi kiekvieną dieną. Gardžiai pamaitinti savo išvargusį vyrą, būdavo kiekvienos šeimininkės pareiga.

Ne vieną šimtmetį pajūrio krašto šeimininkės dalinosi gardžiausiais brangios duonelės receptais. Iš kartos į kartą ji darėsi vis sotesnė ir skanesnė.

Pagerbiant mūsų protėvių amatą – žvejybą. Atkūrėme žvejų mylimųjų išpuoselėtą receptą, kad pajustume tą gardų, sunkiu darbu uždirbta duonos skonį.

ŽVEJO duona – užtarnauta protėvių!

Galiojimo laikas: 7 d. (neraikytos) / 5 d. (raikytos)
Svoris: 950 g (neraikyta) / 950 g (raikyta) / 475 g (pusė)